Aanmelden

Aanmelden

Onze aanmeldprocedure gaat in 2 stappen. In stap 1 zoeken we de verzekering uit en de daarna geschikte aanmeldroute. In stap 2 wordt de aanmelding definitief en heeft u ook een geldige verwijsbrief nodig. Ziet u af van een traject bij ons voor stap 2, dan hoeft u dat niet te laten weten en bent u ook geen kosten verschuldigd. 

Wilt u uzelf of uw cliënt aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier. Afhankelijk van de verzekering kunnen we de juiste route bepalen. U krijgt hierover een uitgebreide e-mail. In deze e-mail staat een link om de aanmelding definitief te maken. Bij het invullen van dit tweede formulier heeft u dan zelf een verwijsbrief van de huisarts of een psychiater nodig. Deze brief kan worden geupload in onze beveiligde omgeving. Deze brief dient niet per post of per mail verzonden te worden aan ons. Eveneens is De Autismespecialist niet bereikbaar via Zorgdomein.

Wanneer wij de aanmelding ontvangen hebben, nemen we binnen een werkweek contact op om een eerste afspraak te plannen. Vanaf dit moment gaat de wachttijd in.

Na afronding van het diagnostiek en/of behandeltraject bij De Autismespecialist ontvangt u een ontslagbrief met daarin de diagnose en het beloop (uiteraard alleen indien de cliënt hiervoor toestemming geeft). 

Voor vragen of opmerkingen die u niet op onze website heeft kunnen vinden, kunt u ons natuurlijk altijd bellen op nummer 0613253100*

Mochten wij in gesprek zijn, spreek vooral in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

* I.v.m. de zomervakantie zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij raden u aan om het contact formulier in te vullen. 

Top